scroll ned.

Jeg hedder Andreas Nielsen, og jeg er iværksætter/ forretningsudvikler/ gøgler på fuld tid. Og så er jeg den yngste nogensinde til at holde foredrag til Danmarks to største konferencer om online markedsføring*.
*= Marketingcamp i København & Digital Markedsføring i HolstebroJeg laver apps sammen med Mathias Jensen i vores virksomhed Lapprador*. Vi har blandt andet lavet verdens 3 største drukspil til iPhone, en app der har været den mest indtjenende Uddannelses app til Mac i 40 lande og et spil en tilfældig Nationen-bruger ikke kunne lide.*= Virksomheden hedder Lapprador da .com-domænet var ledigt og hunde er søde. At folk så ikke kan stave til vores navn er fuldstændigt underordnet.
Da jeg blev 19 år købte jeg den bedste gave enhver mand kunne ønske sig - et halvt ton bind og tamponer.

Dem prøvede jeg så at sælge på min webshop Billig-Hygiejne.dk. Ordet du skal have fokus på her er prøvede, for det gik sgu ikke lige efter planerne.Jeg går pt på Aarhus Universitet hvilket er rigtigt godt, hvis man vil blive bedre til at snakke lort i stedet for faktisk at handle.

Denne kompetence har jeg udnyttet til fulde, ved at holde foredrag rundt om i hele landet om markedsføring, iværksætteri og personlig udvikling.

.

"Hvis du nogensinde er nede, så husk på dette:
Du er højst sandsynligt bedre til fodbold end Elon Musk"

Mit eget fede citatI min fritid kan jeg godt lide at læse bøger, prøve at lære at kode og generelt bare alt andet end rengøring.

At jeg dog med stor sandsynlighed er den ringeste programmør i hele Danmark har ikke stoppet mig endnu.

Det har været super hyggeligt at have dig til at læse lidt om mig :)

Vores relation bliver dog lidt akavet, hvis jeg så ikke kommer til at kende dig.

Derfor håber jeg oprigtigt på, at du vil kontakte mig, så vi kan lære bedre hinanden at kende. Du kan fange mig lige her:

facebook
email
snapchat
linkedin
tinder
telefon