hav mindset som 35 årig

På en arbejdsplads, er den bedste mentale alder du kan have 35 år. Hvad end du er 10 år yngre eller ældre, kan det give dig det helt rigtige mindset at tænke og opføre dig som en 35 årig.

Hvis du er 25 år, skal du under ingen omstændigheder opføre dig som en nybegynder, som man ellers er naturligt at gøre i den alder. Tag ansvar, og lav alle opgaver som var du 35 år gammel. Hav mere selvtillid og tro på, at det du laver faktisk skaber værdi. Den 35 årige har styr på sit liv og er respekteret blandt kollegaer. Bliv det. Du kommer hurtigere op af din junior-stilling i en virksomhed, hvis du opfører dig som alt andet end en junior.

hav mindset som 35 årig

Hvis du er 45 år, kan det også have store fordele at tænke som en 35 årig. I stedet for at sidde og blive en af de gamle konservative, så tag imod dagen fyldt med energi og forandringsvillighed. Lær lige så meget nyt, som du gjorde da du var 35 år. Du kan stadig nå at ændre verdenen (eller i det mindste organisationen), det kræver bare at du virkelig har det nødvendige drive. Folk vil hellere arbejde med personen der stadig er med på den værste, end hende der er for gammel og bare sidder surmulende på sit kontor.

Så ændr din hverdag, ved altid at tænke som en 35 årig. Mindset kan gøre utroligt meget ved ens performance. Er du nervøs for at skulle fremlægge dine resultater for første gang, så lad vær – og tænk i stedet, hvordan den 35 årige ville opføre sig i den situation.