de mulige de umulige og de muliggørende

Der findes 3 slags mennesker i alle situationer.

Der er de umulige der ikke kan lide forandringer. Dem der ikke kan se, hvorfor noget nyt skulle kunne virke bedre end det gamle. Dem der ikke vil give det nye og anderledes en chance, bare fordi. Hey, hvis mit fjernsyn stadig virker, hvorfor skulle jeg så skifte til Netflix?

Så er der de mulige, dem der kan finde på at flytte sig hen mod nye løsninger. Okay, nu min nabo siger Netflix er en hammer god løsning for ham, vil jeg da også prøve det af. Hvad er det værste der kan ske ved, at jeg prøver noget nyt?

Til sidst, er der en meget lille befolkningsgruppe der er de muliggørende. Det er dem der skaber muligheder og forandringer i vores verden. Dem der skabte Netflix.

de mulige de umulige og de muliggørende

Er du en del af den muliggørende gruppe, er der her ting du skal være opmærksom på:
Den “mulige gruppe” flytter ikke sig selv, det er dig der flytter dem. Bliv ved, og tak fordi du prøver at gøre verden til et bedre sted.
Den “umulige gruppe” har fået dette navn af en grund – de er nemlig umulige at arbejde med. De vil ikke selv ændre sig.

Du kan kun skabe muligheder for dem der rent faktisk vil have nye muligheder. Skid hul i de umulige og lad dem sejle deres egen sø. Fokuser på at flytte dem der gerne vil flyttes. Din virksomhed/ dit land/ dine venner/ din kæreste/ din skole vil takke dig for det i sidste ende.